Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 23 augustus 2017

Funky Fifties

Hier in het zuiden is het de laatste week van de schoolvakantie. Én het was eindelijk mooi weer, met als gevolg dat er een mega-file stond op de A58 van moeders-vaders-met-kroost om een laatste keer naar het strand te kunnen. Vanmorgen had ik wel 4 moeders in de winkel die voor het strand nog even wat wolletjes kwamen halen 😀, die hadden een soort pact gemaakt "we gaan naar het strand als ik even langs Arnemuiden mag", hoe leuk is dat?

Maar het is bijna voorbij hier, volgende week starten de scholen hier ook. Ik heb bewondering gekregen voor de Belgische ouders die de koters 9 weken thuis hebben! Dat lijkt me een ingewikkelde toestand als je beiden werkt. Nog even volhouden, Belgische buren - het is bijna 1 september...


Bij een nieuw seizoen hoor een nieuwe tas! Deze tas van Happy in Red is een leuk exemplaar. 
Gemaakt van katoen in een retro-motiefje. Maak 'm in je favoriete kleuren van katoen (catona, Catania of iets vergelijkbaars).
Het patroon bestel je via Ravelry of Etsy.
2 opmerkingen:

  1. Och, we zijn het zo gewoon.."juli en augustus"....dat is "grote vakantie". En ja het soms puzzelen voor de ouders die allebei uit werken gaan. Bij ons in de streek heb je verschillende initiatieven 🎾⚽🏇🎨🏊...om de kinderen "bezig" te houden en grootouders springen (meestal) graag bij. 🎶Het is weer -bijna- voorbij die mooie zomer!🎶

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn om de laatste vakantiedagen nog wat te genieten van mooi weer. In Nederland klagen sommige ouders over zes weken vakantie. De kinderen hoor ik zelden mopperen over hun zes weken. Misschien zijn onze Belgische buren meer gewoon om kinderen bij vrienden en familie te laten logeren. Daarmee kun je samen een deel van het vakantieprobleem voor werkende ouders oplossen.

    Leuke tas om wat schoolspullen in mee te nemen of om te gebruiken bij de laatste bezoekjes aan het strand.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...