Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


dinsdag 29 augustus 2017

Boerinnetje

Is ze niet doddig? Het schattige boerinnetjes-lappenpopje van Sascha?


Word je toch verliefd op?
Samen met de koe en het kalfje zorgt ze voor eindeloos speelplezier!


Je kunt het patroontje van Sascha weer bestellen via Etsy (kan met i-Deal) of Ravelry en het is ook te koop in onze (stenen) winkel of in combinatie met brie- of haakgaren. Een prima projectje voor een regenachtige dag als morgen 😁....
4 opmerkingen:

 1. Nou zeker een liefje, zeker met die beesten erbij. Weet je of deze ook in een boekje komen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die is inderdaad koddig!! Een dezer dagen kom ik (eindelijk) naar de winkel en koop ik graag dit patroontje. Zo leuk om wat resten wol op te maken, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het boerinnetje ziet er schattig uit en past mooi bij de koe en het kalfje.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...