Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 28 augustus 2017

Olivia

Op een dag als vandaag moet je er nog even niet aan denken maar voor de komende periode zou je 'm best eens nodig kunnen hebben. Deze versie van de prachtige kol Olivia wil ik jullie niet onthouden.


Het is al weer ruim anderhalf jaar geleden dat we deze prachtige kleur Unicat Rafiki lanceerden voor Miriam's Afrika project. Jullie reageerden massaal en kindlief kon naar Kenia met een hele grote donatie voor het project. De kleur - die speciaal voor Miriam's reis werd gemaakt - was maar tijdelijk leverbaar maar ondertussen weer volop te krijgen door de aanhoudende vraag naar deze kleur 😊.


Ik heb al zoveel mooie dingen voorbij zien komen, maar deze kol steekt er voor mij echt bovenuit!
Hij is gehaakt door Aly en gefotografeerd op onze brei- en haakavond (we beginnen weer op donderdag 7 september). Een bol Unicat Rafiki is gecombineerd met 3 bollen Schachenmayr Merino 120 (`a € 4,95) en het donkere rood maakt de kleur van de kol nóg dieper!


Het gratis patroon van deze kol Olivia vind je terug op het blog van Jellina, die 'm eerst maakte van de kleur Denim Sanddorn en een bol Regia-6 Jeans:

Foto

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden!
Deze maakte Leny, met een bol Boerentuin en mosgroen accent.

Kol van unicat kleur Rozentuin met een vleugje Softfun. Patroon Olivia van Jellina

Zaterdag liet ik een foto zien met de kleuren unicat die er nog staan. Wil je een Rafiki-kleur bestellen? Mail dan even. Deze week plaats ik weer een nieuwe bestelling.
Geniet van deze prachtige nazomerdag!


1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...