Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
donderdag 24 augustus 2017

Haak-gelukjes

Eerder  al blogde ik over de patronen van Francis Sinke, en graag doe ik dat nog eens want er zijn zulke leuke patronen bijgekomen!


Dit is Vinnie Veulen en hieronder vind je Ellie Ezel


Beide knuffels zijn gehaakt van Scheepjes Softfun of Annell Miami, maar het kan uiteraard ook met katoen of Durable Cosy Fine, ze worden dan resp. wat kleiner of groter.

De uitgebreide Nederlandse patronen kun je kopen via het blog van haak-gelukjes. Je kunt Francis ook volgen via Facebook, waar je ook foto's ziet van andere haaksters. Leuk is het om de knuffels te zien in andere kleurencombinaties!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...