Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel idee├źn en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


zaterdag 25 februari 2017

Voorjaar

Vandaag is hier de Voorjaarsvakantie begonnen. Een weekje met - relatieve - rust omdat we wat minder vroeg op hoeven. Uiteraard is de winkel gewoon open komende week. Vandaag was het in elk geval erg druk in de toko - krijgt iedereen toch lente-kriebels?
Achter in het atelier was Ans druk bezig om een heel enthousiaste groep deelnemers de ins- en outs van de rondbreinaald bij te brengen. Maar voor in de winkel was het ook een komen en gaan van klanten. Was het vanwege de voorjaarsvakantie? De tol-vrije tunnel? Ik heb verdacht veel zuiderburen en overkanters gezien vandaag. Of Carnavals-vluchtelingen? Het is niet helemaal toevallig dat heel veel vakantieparken hier aan de kust volgeboekt zijn ­čśü.

Gisteren kreeg ik op de valreep van sluitingstijd nog wat leuke voorjaarsbolletjes. Geen tijd meer om ze allemaal in vakken neer te leggen dus stalde ik ze maar uit op tafel. Geniet maar mee:
Kijk! Zo komt het voorjaar vanzelf in huis. De komende tijd gaan we weer hard aan de slag om voorbeelden te maken, want dit is nog lang niet alles. 
Maar voor nu: even rust! Het was een enerverende week (naast de winkel heb ik ook nog een ander leven waarin ook van alles gebeurt). 

Tot slot nog een voorjaars-ideetje:Deze tracteermandjes zijn onweerstaanbaar als je ze vult met chocolade.eitjes. Het Engelse patroon koop je via All Crochet Patterns of Ravelry

Three Easter Treat Bags by Moji-Moji Design

Fijn Weekend!

4 opmerkingen:

 1. Inderdaad genieten van de aanblik van al die leuke zomerbolletjes. Fijn dat je het zo druk had vandaag. Hoop dat de kassa flink gerinkeld heeft. Wens je een fijne "vakantie" week. Groeten uit Amsterdam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt heel leuk idee, ze zien er schattig uit. Groetjes El

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met al die bollen in lentekleuren krijg je echt zin in het voorjaar. Voor jouw verkoop fijn dat zooveel mensen opeens brei- en haakkriebels hebben.

  Groetjes en fijne zondag, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...