Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


dinsdag 14 februari 2017

Liefde

Vandaag zeggen we het massaal tegen elkaar: Love you to the moon and back!


Doe er een bloemetje bij, een chocolaatje of alleen maar een dikke kus. En vergeet niet om het morgen, volgende week, volgende maand nog een keer te zeggen! En te doen. Volgens mij is liefde namelijk een werkwoord met heel veel verschillende vervoegingen. Daar kan geen bos bloemen tegenop.

Om in stijl te blijven: er is een eenmalige Valentijns-unicat. Nog niet eens binnen (vanmiddag na 3 uur pas) maar al wel te reserveren. Op = op, ik kan deze kleur niet meer bijbestellen.Prachtig kleurverloop, 900 meter op een bol - € 24,95

Is dit iets te zoet voor je? Dan zijn er ook nog andere kleuren binnen, deze staan al in de winkel.
En nog maar wat suggesties erbij! Dit is de Tranensjaal van Sascha. gehaakt door Ans in de kleur Fjord. Klik hier voor meer info en links naar het Nederlandse kooppatroon.1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...