Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
donderdag 16 februari 2017

Nostalgie

Een beetje laat vandaag! Vanavond hadden we weer onze gezellige haak- en breiclub dus was ik `onder de pannen´. Ik geniet altijd erg van deze avonden, het is gezellig, ontspannen en er wordt heel wat af gelachen en geklept.

Vandaag een ideetje waar ik een beetje nostalgische gevoelens bij krijg. Jullie hebben/hadden ze vast ook wel: zo´n peutertafeltje en een setje stoeltjes van Ikea. Voor mijn gevoel heb ik ze nog maar net weggedaan (nou, het tafeltje doet elk jaar dienst onder de kerstboom...), maar als ik naar die grote koters van mij kijk moet het toch al een poosje geleden zijn. Nu is een lange bank niet eens genoeg voor zo´n lijf met lange armen en benen!


happy crochet cover

Ik vond dit idee bij Poppycreates.com waar je een Engelse vertaling vindt. Maar als je heel goed kijkt kun je dit zelf ook wel verzinnen. In elk geval goed kijken en voortdurend passen.
Leuk ideetje voor alle kindertjes van nu!

3 opmerkingen:

 1. Bedankt voor het delen van dit idee, ook mijn dochters passen niet meer op zo'n klein setje, maar ik vind het wel leuk om zo'n hoesje op een grotere stoel te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, leuk! Heb id ook dit setje nog staan. Ik gebruik het stoeltje altijd als krukje om mijn dochter in het bovenste bed van het IKEA stapelbed een kus te geven, dat is nl zo verschrikkelijk hoog. Leuk pimpidee om te onthouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met die hoesjes krijgt het setje net iets meer kleur. Mijn kinderen zijn dit ook ontgroeit, maar het blijft een setje met herinneringen.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...