Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

woensdag 22 februari 2017

Voor de baby

Onze Daniël was nog maar 5 maanden toen wij de sprong in het diepe namen en een winkel begonnen......
Het is maar goed dat je alles niet van te voren weet! 😁 Ik weet niet of ik het dan gedurfd zou hebben. We verkochten in de winkel van alles: stoffen, fournituren, panty's, gordijnen en -o ja - er stond ook een kastje met sokkenwol, pannenlappenkatoen en wat acryl. We startten in de zomer van 1998 en de eerste maanden verkocht ik een paar bolletjes katoen. Haken en breien was bepaald niet hip en wie breide er nu iets voor een pasgeboren baby? Zoooo ouderwets!
Gelukkig zijn de tijden veranderd, we haken en breien er lustig op los - ook voor de pasgeborenen. Jonge moeders vinden het weer geweldig om zelfgemaakte dekentjes, truitjes en ander leuk spul te maken en krijgen. En het aanbod is gelukkig meegegroeid!


Dit prachtige dekentje vond ik op Ravelry waar je het Engelse patroon kunt kopen. Je vindt het ook terug bij Etsy. Bij het patroon zit een schema, waardoor de taal geen probleem moet zijn. Het is een plaatje! Er zijn volop mooie garens in onze winkel  voor babydekentjes die ook goed wasbaar zijn.

Foto's en patroon: BelovedLT, Ravelry.

Maar je kunt nog veel meer leuk maken. Zo zijn er weer muziekdoosjes binnen voor in een gehaakte of gebreide knuffel (4,95)

Afbeeldingsresultaat voor muziekdoosje haken

En speenclips voor aan het speentje of voor wagenspanners (€ 1,50)

Afbeeldingsresultaat voor speenclipHouten speenclip licht blauw

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...