Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 4 februari 2017

Lief!

Vanmorgen hoefde ik niet zo vreselijk vroeg op te staan. Uiteraard werd ik wél vroeg wakker 😉.
Maar de wetenschap dat ik nog niet hóefde op te staan was bijna net zo fijn als uitslapen zelf. Nou ja, om 8 uur is het écht wel tijd om de koffer te verlaten hoor. Maar terwijl ik vanmorgen nog even omdraaide hoorde ik het........ het klonk nog een beetje schor, het was nog niet voluit maar er zat toch echt een vogel zo zijn best te doen om te fluiten. Ik hield bijna mijn adem in om 'm beter te kunnen horen. We gaan de goede kant weer op.....!

Met deze opkikker kon ik de dag beginnen. Vandaag werd ik ook nog een beetje verwend door een paar lieve klanten, een paar goede gesprekken en zo sloot ik de week fijn af. Nog de laatste mailtjes, nog een stukje op het blog en dan sluiten we het werk maar eens af tot maandag.
Uiteraard niet voor ik jullie nog een leuk patroontje heb doorgegeven.

FREE pattern alert! Oh, now this baby knitting pattern set is just too adorable! Download at LoveKnitting:

Het Engelse patroon van dit lieve spencertje vond ik hier. Het is een gratis download maar je moet je wel even registreren (kan via Facebook). Het wordt gebreid met fijne wol (sokkenwol of bijv. de Amore 350) op naalden 3. Er zit een schema/teltekening bij het patroon, je kunt dit uiteraard ook gebruiken voor andere projectjes.  Dit is toch schattig?

Ik wens je een hele fijne zondag!

6 opmerkingen:

 1. Hier zou je of oma voor willen worden of maar weer opnieuw aan kinderen beginnen. Laten we het eerste maar doen want na 26.5 haar gaat de laatste de deur uit en zijn we weer met tweetjes.
  Maar wat een leuk patroontje weer. Prettig weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier zou je of oma voor willen worden of maar weer opnieuw aan kinderen beginnen. Laten we het eerste maar doen want na 26.5 haar gaat de laatste de deur uit en zijn we weer met tweetjes.
  Maar wat een leuk patroontje weer. Prettig weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super schattig!
  Groetjes,
  Akkelien
  (debreimeisjes.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...