Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


maandag 6 februari 2017

Kussentjes

Deze leuke kussens zijn helemaal hip voor de kinderkamer. Ze komen uit het boek Haak je Happy van Lisanne Multem (Draad en Praat), maar het Nederlandse patroon is ook los te koop, klik hier.

Afbeeldingsresultaat voor tipi kussen haken draad en praat

Kun je lekker los met allerlei variaties!2 opmerkingen:

  1. Ze zijn inderdaad super leuk!
    Groetjes,
    Akkelien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb al enkele items gehaakt uit het boek maar deze zijn ook super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...