Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


vrijdag 17 februari 2017

Nijntje

Ach - hoe kan het anders! Een patroon van Nijntje....


Het gratis Nederlandse patroontje ban Nijntje vind je op het blog Zelfgemaakt! van Iefke Meijer.

Een Engels breipatroon vond ik via Ravelry. Tenslotte is Nijntje Wereldberoemd!


Foto en patroon Knitterbees

2 opmerkingen:

  1. Wat toepasselijk.
    De Nijntjes zijn allebei erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gistermiddag was ik met mijn dochter en kleindochter van 8 maanden bij de Drukkerij. Mijn dochter zei toen dat mijn kleindochter helemaal weg is van Nijntje. Ik kocht toen een klein Nijntje knuffeltje voor haar en zei dat ik er nog wel eens ééntje zou haken.
    Toen we het gingen betalen vertelde de jongen achter de kassa dat hij net bericht had gekregen dat Dik Bruna overleden was.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...