Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

maandag 13 februari 2017

Post!

Dat was aanpoten vandaag! Heel veel Hygge-hygge pakketjes gingen vandaag op de post. Wie zijn bestelde pakketje nog niet ontvangt deze week moet nog heel even wachten. Rond 24 februari komt er nóg meer binnen. Als ik al heel erg heb moeten aanpoten dan moeten ze bij Scheepjes helemaal de klus kwijt zijn..... wat een enthousiasme voor deze CAL!

Nu deze klus (deels) geklaard is maak ik me op voor morgen! Want dan krijg ik nog een Unicat-verrassing binnen en laat ik ook wat nieuwe kleuren zien van de nieuwe bestelling , het is nu te donker om te fotograferen. Hou dit blog in de gaten... 😀. (Want op = op). Wie wil bestellen kan dat doen door te mailen (telefoon is morgen iets minder handig, ben ik bang...)

Om jullie al wat inspiratie te geven (en al die andere handwerkwinkels 😏) alvast een breipatroon!


Deze schitterende omslagdoek is gebreid door Antje Schmidt van de kleur Vintage. De kleurovergangen zijn heel subtiel en het patroon niet moeilijk. Je kunt de Engelse of Duitse beschrijving vinden bij Spining Martha

foto van Antje Schmidt.
foto´s Antje Schmidt

Dit patroon kun je voor allerlei garens gebruiken, pas eventueel je naalddikte aan. 

7 opmerkingen:

 1. je maakt me wel heel nieuwsgierig... Ik ben morgen de hele dag weg dus kan pas in de avond op je blog ben dan vast te laat. Niks erg er komt zoveel moois voorbij dat ik vast een keer iets anders kies bij je

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige shawl Jeanet, ik wilde dat ik hem kon breien, te moeilijk voor mij met die kabel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Scheepjescal is nu dus al geslaagd. Het is even een fikse klus, maar ik hoop dat jullie er ook qua verdiensten baat bij hebben.
  Wat een prachtige omslagdoek. Echt een plaatje.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige omslagdoek en dat strikje met knopje, geweldig. Mooie kleuren ook. Groetjes El

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk patroon, heb het al meteen opgeslagen, dankjewel!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...