Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

maandag 26 september 2016

Peertjes

Het fijne van de Herfst? De overvloed aan appels en peren..... Mmmmmm, niets zo lekker als warme appelmoes van verse appeltjes, appelbolletjes, appeltaart en stoofpeertjes, toch?
Jaaaren geleden heb ik een seizoen de hele appel- en perenpluk meegemaakt (toen ik tussen opleiding en baan inzat) en ik denk er nog vaak met heel veel plezier aan terug. Het intensieve werk, de wisseling van het seizoen, de regen en modder, de spinnenwebben, de warmte, de eerste nachtvorst, de gezelligheid en vooral - de héle dag buiten (o, wat mis ik dat!)

Dit vintage peertje komt van Mrs Hooked:

Crochet pear - peertje haken vintage peer in mooie kleuren gehaakt met Mr. Cey Cotton:  

Je vindt het peertje hier terug met een link naar een gratis Nederlands patroon.

Image result for perenboom

1 opmerking:

  1. Keileuke peertjes, de heerlijke fruittijd komt weer aan van appels en peren!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...