Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

maandag 19 september 2016

Makkelijk!

Soms heeft garen geen ingewikkeld patroon nodig. Deze grote bollen Lenja Soft zijn gemaakt voor eenvoudige patronen. Ze zijn heerlijk zacht en daarom heel geschikt voor een babydekentje.

Je kunt het beste breien in ribbels of tricotsteek (bijzonders steekjes of kabeltjes zie je toch niet! - lekker makkelijk), en eventueel het dekentje voorzien van een gebreide of gehaakte rand van een contrastkleur.
Of dit lieve dekentje met een gehaakt lossenrandje? Dit patroontje vind je hier.


Voor een klein knuffeldekentje van 55 x 55 cm heb je aan 100 gram al genoeg.

Hier vind je de multi-kleurtjes terug:Deze grote bollen zijn 100 gram/340 meter à 6,95. Samenstelling : 100% polyester.
Alle garens uit de BabySmiles-serie kun je wassen op 40 graden in de wasmachine en kunnen in de droger. Ze zijn vrij van schadelijke en  allergene bestanddelen - ideaal voor je baby!

(Lenja soft is ook verkrijgbaar in kleine 25 gramsbolletjes à € 1,95. Deze kleurtjes hebben we ook op voorraad)


1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...