Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


dinsdag 6 september 2016

Knuffelschaapje

Een hele lange tijd geleden blogde ik over dit schattige knuffel-schaapje. Helaas was na een tijdje de wol voor het vachtje niet meer leverbaar, maar gelukkig is er nu een alternatief!


Je maakt dit lieve schaapje met 2 bollen Softfun of Miami en 1 bolletje Lenja Soft voor het vachtje (samen € 8,95) - verzenden kost 3,95.
Het patroontje krijg je bij aanschaf van dit pakketje. Wil je bestellen? Mail dan even je adres en de kleur (wit of ecru), we doen het dan z.s.m. op de post.
Misschien handig op te weten: dit knuffeltje wordt "gewoon" op 2 naalden gebreid.2 opmerkingen:

  1. Superleuk hoor, gelukkig vond je weer wol voor de vacht, hij is geweldig! Om van te smelten.
    Grtjes, rita;

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt een leuk tutteldoekje. En vast heerlijk zacht.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...