Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

woensdag 28 september 2016

Freubelen

Het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn :-)
Een leuke wand-decoratie is dit! En dit kun je zeker ook maken samen met kinderen.

Clouds & Tassels Wall Decor | damask love

Je vind het idee en uitwerking terug bij Damask Love.
Druppeltjes haken kan ook! Je vindt een prima Nederlandse beschrijving terug bij Ingthings.
Nu zou je toch willen dat het gaat regenen.....?


1 opmerking:

  1. nee nee en nee ik houd niet van regen ( behalve in de nacht) en zeker niet van sneeuw..... Ben wel weer dol op de zon en de lente

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...