Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


vrijdag 9 september 2016

Biscuit

Hehe, eindelijk is de bestelling Unicat weer binnen. 3 weken "droog" staan is lastig hoor :-)
Ik moet alle kleurtjes zo nog even uitzoeken - maar ik wil zo graag over dit prachtige patroon bloggen.


Annelies (Vicarno) maakte onlangs deze prachtige, originele sjaal Biscuit. Ik wilde even wachten met het bloggen hierover tot ik weer een leuk voorraadje Unicat binnenkreeg en hoera - eindelijk werden om 5 uur 2 dozen bezorgd.


Deze prachtige sjaal werd vanuit het midden gehaakt, waardoor het unieke kleurverloop wel héél mooi uitkomt! (Hier kleur Parelmoer). Ans testte dit patroon en nu mag dit prachtige exemplaar bij ons in de winkel logeren.
Prima als omslagdoek te gebruiken, maar ook dubbelgevouwen als sjaal!


Is het geen plaatje? Het uitgebreide Nederlandse patroon is te koop via de website van Vicarno Hier nog een keer in de kleur Fluorit


Of kom je morgen kijken welke kleuren in de winkel staan?? Voor deze sjaal heb je 1 bol Unicat nodig - 900 meter € 24,95, gehaakt op nld 4.
Vanavond stort ik me op de dozen, morgen staat het in de winkel en 's avonds laat ik nog even ziet wat er overbleef - bestellen (mail maar) mag natuurlijk altijd, maar soms moet je even wachten op de volgende levering :-)

7 opmerkingen:

 1. So lovely, my dear! Beautiful colors, exquisite. Kind regards xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Jeanet,
  Wat een prachtige sjaal die heel mooi uit komt met dit garen.
  Groetjes, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie sjaal!!! En bijzonder hoe met totaal andere kleuren het zo'n totaal andere sjaal wordt ;o) De tweede versie vind ik bijna een hippie-sjaal, gaaf!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. da's een mooie en een heel goed idee om vanuit het midden te beginnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldig leuk patroon! Een heel ander effect van het Unicat geeft dit. Superleuk!

  Groetjes, Isabelle

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtig mooie sjaal!! Mooi verloop van het garen ook!
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi resultaat, erg mooi garen ook.
  Groetjes El

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...