Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

dinsdag 13 september 2016

Brei- en Haakclub

Wij gaan gewoon weer beginnen, warm of niet warm, met onze Brei- en Haakclub!
Gezellig samen bezig zijn, ideeën uitwisselen, nieuwe dingen leren onder het genot van een bakje koffie en thee. En lachen en bijkletsen natuurlijk!We komen samen op elke 1e en 3e donderdagavond van de maand (een eventuele 5e donderdag slaan we over) in de ontmoetingsruimte van de Arnehoeve, Dokstraat in Arnemuiden (ca half 8 - half 10).

Vanaf 20 oktober houden we de breiclub in onze winkel (Markt 1)

Neem mee waar je mee bezig bent, haken, breien, borduren - het maakt niet uit. We proberen elkaar te helpen en te inspireren. Ik neem altijd wat haak- en breiboeken mee en voorbeelden uit de winkel.

Je bent van harte welkom!

Funny Pictures Of The Day - 38 Pics:

Knitting Maggie Smith. i too like to live dangerously @Liz Mester Geisler Bidwill I'm sure this is adorable if you know anything about the yarn arts ;):

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuk om zo samen te handwerken. Dat is hier in het dorp (nog) niet mogelijk. In Amsterdam heb je wel brei- en haakcafés maar die moet je maar net weten te vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij doen het ook. Iedere donderdag avond. De bijdrage is iets hoger, maar daarvan gaan we op stap😊

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...