Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 16 augustus 2016

Vosje

Zooooooo, dat is tenminste weer beginnen! De eerste koude bakjes koffie zijn al weer verorberd, de klap-boterham kon rond half drie even naar binnengewerkt worden. Hihi, deze drukte geeft in elk geval het gevoel dat ik zo'n beetje gemist werd afgelopen week :-)
(Als je jezelf niet af en toe kietelt, lach je nooit!).
Over mijn weekje vrij: het was natuurlijk veel te kort. Voorspelbaar maar op een of andere manier loopt het toch elke keer hetzelfde: 4 dagen tijd nodig om ietwat los te komen van het werk, 2 dagen regen en kou - en dan weer bijna beginnen. Helaas zat een 2e week er niet in. Zo gaat dat.... volgend jaar beter!?

Ondertussen heb ik wel een week ideetjes kunnen sparen! Zo kwam vorige week dit leuke lappenpoppen-patroon uit:

Ook dit patroon komt in het nieuwe Lappenpoppenboekje van Sascha Blase-Wagtendonk (komt uit begin oktober), maar dit vosje is dus nu al te koop als los patroon. Ik vind 'm zo leuk!


Het patroon is bij ons te koop in combinatie met garen (3 bollen Stone Washed), je kunt het Nederlandse patroon ook los kopen via Ravelry of  Etsy.



6 opmerkingen:

  1. Een week vakantie is echt wat kort na een drukke tijd in julie bedrijf. Jammer dat je ook nog twee dagen regen had. Hopelijk heb je wel lekker kunnen uitrusten.
    De lappenvos is echt schattig. Ik kan bijna niet wachten tot het boek uit komt.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schattig is deze. Groetjes Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een week is inderdaad niet lang genoeg. Hopelijk lukt het volgend jaar wel. De lappenpoppen zijn echt super leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goed geslaagd bij je vandaag! Op vakantie in Zeeland even langs geweest bij je leuke winkel.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wird es das Buch auch auf Deutsch geben?

    BeantwoordenVerwijderen