Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


woensdag 24 augustus 2016

Dorstig - en tropenrooster!

Oef jongens, wat een dorstig weer!
Was het tijdens de vorige hete week nog erg druk in de winkel - nu kun je een kanon afschieten en niemand wordt wakker :-) Ik denk dat iedereen in de file richting het strand staat....
Wij gaan om half 6 daarvan genieten. Maar omdat het zó stil is deze dagen - en de warmte nog even aanhoudt gaan we heel even over op het TROPENROOSTER!
Dat betekent dat we morgenmiddag en vrijdagmiddag vanaf 13.00 uur sluiten!
Zaterdag zijn we weer de hele dag open. Wil je dus lekker haken of breien op het strand, tuin of bij de ventilator - kom dan 's morgens.

Dit ideetje stuurde Rian naar mij, het past helemaal bij dit dorstige weer. Mocht je wat extra flesjes open doen: bewaar de dopjes. Rian haakte deze onderzetter van bierfles-dopjes!


Geen patroon maar gewoon uitproberen :-) Ze zijn aan de onderkant met steekjes aan elkaar genaaid.


Geniet nog even van het mooie zomerweer!

2 opmerkingen:

  1. fijne dag. groetjes wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ga maar fijn genieten, wij zitten ook de hele middag op t strandje.
    Groetjes,
    Loes

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...