Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
maandag 15 augustus 2016

Voorbij

Tja............ voor je het weet is zo'n weekje weer voorbij!

Te veel willen in 1 week tijd (en toch niets doen), onverwachte gebeurtenissen en de Hollandse Zomer die absoluut niet meewerkte - dat kan allemaal gebeuren.
Ondertussen werden al wel allerlei wolletjes bezorgd, de koeriersdiensten weten ondertussen wel dat we naast de winkel wonen dus werd alles gewoon thuis afgeleverd. Als je morgen een dagje gaat fietsen of langs komt waaien dan zijn er al weer nieuwe garens binnen!

En gelukkig ook weer unicat:


Het blijft best lastig om de kleuren goed op de foto te krijgen. Dit is net binnen, over ca 2 weken komt de volgende lading.4 opmerkingen:

 1. mooie kleuren; is dat 1 bol = 1 trui ? ook voor grote maten ?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee, je kunt uit 1 bol geen trui maken. Je kunt voor ideeën met dit garen even kijken onder het label Unicat op dit blog. Je komt dan van alles tegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kleuren, dat lijkt me lastig kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoop wel dat jullie je accu in die week hebben kunnen opladen. Eigenlijk is een week ook te kort. Het duurt al bijna 3 dagen voor je het werk achter je kunt laten en dan begin je alweer te denken dat de vakantie bijna voorbij is. Maar ja, wanneer je een eigen zaak hebt, heb je nooit echt vakantie. Fijne dinsdag en hier schijnt de zon. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...