Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


donderdag 25 augustus 2016

Genieten

Dat was toch heel erg genieten gisterenavond. Wat boffen we dat we zo snel nog even naar het strand kunnen gaan na het werk. Het was nog aardig druk maar het was dan ook heerlijk!Nauwelijks wind, heerlijke temperatuur en om ons heen stemmen in het Duits, Frans, Engels en Nederlands. Dan als toetje zo'n zonsondergang - dan hoef je toch het land niet uit voor het ultieme vakantiegevoel?


Vanmiddag sluiten we de winkel om 13.00 uur en doen we het nog eens over. Even wat vitamine D pakken voor de zomer voorbij is.
Voor jullie nog een zomers ideetje:


Deze heerlijk zomerse tas vond ik hier, waar je een Engelse beschrijving vindt. In de tekst vind je echter ook een link naar een schema. Veel plezier vandaag!


10 opmerkingen:

 1. Hallo Jeanet, wat een prachtige zonsondergang foto.
  Leuke tas ik heb de link opgeslagen dank je wel.
  Ik wens jou en jouw gezin een heerlijke middag op het strand.
  Groetjes, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniet van je vrije middagen! Het is je zo gegund!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. geniet er maar lekker van nu het nog kan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige foto's. Geniet maar heerlijk van je vrije middagen. Even lekker niks en opladen voor de herfst!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed dat jullie lekker genieten vaan zon, zee en strand. Hard werken doen jullie het hele jaar door, maar dit soort bijzondere dagen en momenten zijn er niet vaak.

  Geniet lekker, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gelijk heb je, geniet nog maar wat, je leven is in 1 klap zo veranderd soms, en dit heb je weer gehad! Leuke tas, maar ook het idee hieronder van de dopjes vind ik geweldig!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke tas. Die blijven door de jaren heen leuk. En jullie hebben groot gelijk. Lekker genieten en zeker naar het strand gaan, wanneer je kunt. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. O heerlijk dat strand! Het ruikt ook altijd zo lekker die zeelucht. Toch wel erg mazzel dat jullie er zo lekker dicht bij wonen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lekker hoor. Prachtige foto's zeg. Je hebt gelijk voor sommige dingen hoef je het land niet uit :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...