Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 16 augustus 2016

Vosje

Zooooooo, dat is tenminste weer beginnen! De eerste koude bakjes koffie zijn al weer verorberd, de klap-boterham kon rond half drie even naar binnengewerkt worden. Hihi, deze drukte geeft in elk geval het gevoel dat ik zo'n beetje gemist werd afgelopen week :-)
(Als je jezelf niet af en toe kietelt, lach je nooit!).
Over mijn weekje vrij: het was natuurlijk veel te kort. Voorspelbaar maar op een of andere manier loopt het toch elke keer hetzelfde: 4 dagen tijd nodig om ietwat los te komen van het werk, 2 dagen regen en kou - en dan weer bijna beginnen. Helaas zat een 2e week er niet in. Zo gaat dat.... volgend jaar beter!?

Ondertussen heb ik wel een week ideetjes kunnen sparen! Zo kwam vorige week dit leuke lappenpoppen-patroon uit:

Ook dit patroon komt in het nieuwe Lappenpoppenboekje van Sascha Blase-Wagtendonk (komt uit begin oktober), maar dit vosje is dus nu al te koop als los patroon. Ik vind 'm zo leuk!


Het patroon is bij ons te koop in combinatie met garen (3 bollen Stone Washed), je kunt het Nederlandse patroon ook los kopen via Ravelry of  Etsy.6 opmerkingen:

 1. Een week vakantie is echt wat kort na een drukke tijd in julie bedrijf. Jammer dat je ook nog twee dagen regen had. Hopelijk heb je wel lekker kunnen uitrusten.
  De lappenvos is echt schattig. Ik kan bijna niet wachten tot het boek uit komt.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schattig is deze. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een week is inderdaad niet lang genoeg. Hopelijk lukt het volgend jaar wel. De lappenpoppen zijn echt super leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed geslaagd bij je vandaag! Op vakantie in Zeeland even langs geweest bij je leuke winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wird es das Buch auch auf Deutsch geben?

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...