Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

dinsdag 30 augustus 2016

WildFlower

Dat Zeeland een hele vruchtbare bodem heeft wisten jullie natuurlijk al! En blijkbaar is de zon en frisse zeelucht heel goed voor de creativiteit want heel graag laat ik jullie een sjaal zien van Jorina - provinciegenoot natuurlijk - een vrolijke meid met dito ontwerpen! Ze maakt de mooiste dingen in vrolijke kleuren, en nu heeft ze van deze sjaal WildFlower een patroon gemaakt.Zo hou je de zomer nog even vast! De sjaal is ca. 165 x 50 cm, gehaakt met 9 bolletjes Scheepjes Sunkissed (100 % katoen). Uiteraard kun je de sjaal ook nog groter maken.
Je kunt het uitgebreide, Nederlandstalige patroon kopen via Etsy
Wat ben ik gelukkig met zoveel creatieve mensen in de buurt!


Wil je Jorina volgen? Op Instagram volg je Jorina hier, en ook op Facebook kun je haar vinden.
Ik hoop dat er nog veel meer leuke ontwerpen volgen!

3 opmerkingen:

 1. Oh mooi! Ik kan me deze sjaal ook helemaal voorstellen in herfsttinten ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vrolijke sjaal. Het straalt helemaal zomer in Zeeland uit.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Of in pasteltintjes.... Wat een leuk ontwerp, snel even op haar Facebookpagina kijken..

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...