Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

vrijdag 19 augustus 2016

Zomer

Zou het dan eindelijk nog een beetje zomer worden?? De vooruitzichten voor volgende week zijn erg goed - we maken nu al plannen om ná werktijd nog even de zee in te duiken (haha, misschien giet het wel pijpestelen!)...
Nog heel snel een zomers truitje haken? Morgen even katoen komen halen, dan lukt het best! :-)

byClaire haakgeluk 2, garens,patronen,workshops - 8

Het Nederlandse patroon vind je op de website ByClaire in drie verschillende maten. Op het patroon vind je ook allerlei aanwijzingen om de maten nog te veranderen. Snel beginnen......!

1 opmerking:

  1. Wat een heerlijk idee om nog van de zomer te genieten en een duik in zee te nemen. Fingers crossed dat dit ook echt gaat gebeuren voor jullie en voor mij.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...