Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 20 augustus 2016

Schildpadje

Eind augustus...
Hoewel we nog prachtig zomerweer in het vooruitzicht hebben, nadert - of je het wil of niet - toch een heel klein beetje het einde van de zomer. De eerste blaadjes gaan aan de randjes al een pietsie verkleuren, het groen wordt doffer. De eerste spinnetjes heb ik al gesignaleerd en de dagen gaan al merkbaar korten. Nog even en we wringen ons weer in het gareel van werk-  en schooltijden. Het stemt een beetje weemoedig, vind je niet? Het gaat zo snel voorbij!

Maar het komende najaar biedt ook weer veel moois - zeker op handwerkgebied. Er komen heel veel nieuwe boekjes en magazines uit, vol met leuke dingen! Dit boekje komt uit in september (uiteraard dan ook verkrijgbaar bij ons)


Prachtige knuffels van Krissiedolls, gehaakt van sokkenwol. Naast een paar bekende patronen komen er ook nieuwe knuffels in het boekje.


Kun je niet wachten? Op de website van MyKrissieDolls kun je ook patronen los kopen. Ik vind deze schilpad wel héél erg leuk!


Het losse patroon koop je hier. En sokkenwolletjes in leuke kleurtjes hebben we in overvloed!



4 opmerkingen:

  1. Deze patronen zijn echt leuk. Ik heb al veel van deze patronen los gekocht, dus weet ik niet of dit boekje op mijn verlanglijstje komt. Het is vast een leuk boek voor mensen die deze patronen nog niet hebben.

    Fijn weekend, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ziet er heel veelbelovend uit, dit boekje!
    Groetjes,
    Akkelien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Weet je ook welk merk sokkenwol ze gebruikt heeft voor deze leukerds?
    Anja

    BeantwoordenVerwijderen