Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
maandag 5 oktober 2015

Verzoek!

Allereerst heel, heel hartelijk dank voor alle lieve reacties via dit blog, Facebook en per mail. Kindlief is weer helemaal herstellende - mama en papa komen nog even bij..... :-)

Ik loop mega achter met bestellingen en het beantwoorden van mails. Maar zeker ook met het bloggen want ik heb een hele lange lijst met dingen die ik wil laten zien! Ik hoop deze week weer van alles aan jullie te tonen maar eerst een VERZOEK!


Zoals ik enkele weken al blogde is het boek Truien bij de Vleet van Anja en Stefanie genomineerd voor de Zeeuwse Boekenprijs. Vorige week werd bekend dat het boek zelfs op de shortlist van 5 boeken staat. Een vakjury gaat bepalen welk boek de Zeeuwse boekenprijs gaat winnen.

Maar.....er is ook een publieksprijs te winnen! (Je voelt 'm al aankomen)
Natuurlijk ga ik jullie vragen je stem uit te brengen op dit prachtige boek (waarmee ik me heel erg veel verbonden voel). Misschien heb je het al gelezen, brei je er een trui uit, heb je genoten van de verhalen en de zoektocht. Misschien ligt je Zeeuwse deken al op de bank? Dan vind je vast dat dit boek de publieksprijs mag winnen! Stem je ook mjee?

Je kunt je stem hier uitbrengen: http://www.pzc.nl/extra/boekenprijs

(Het boek staat op pagina 4,stemmen kan tot 6 november 2015)
14 opmerkingen:

 1. Ik heb ook gestemd !! en fijn dat het weer goed met je kind gaat.

  Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb gestemd hoor.
  Reken maar.
  Fijne avond,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat goed om te horen dat het met je kind weer beter gaat. En er is weer een stem bij, hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Heb mijn stem ook uitgebracht (vele kleintjes maken één groot :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig gaat het met de zieke weer beter. Ik heb ook gestemd hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat het goed gaat met jullie dochter en voor jullie komt het ook vast goed. Heb gestemd.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. gedaan en het staat op mijn blog vandaag

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gelukkig dat ze weer thuis is, wat een schrik voor jullie allemaal. Nu opknappen en bijkomen allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...