Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************zaterdag 17 oktober 2015

Vos

Een vossenbontje rond je hals is natuurlijk niet meer van deze tijd. Maar er is een alternatief :-)


Een heerlijk warme sjaal voor koude dagen met een knipoog naar het vosje! Uiteraard maken de juiste kleuren het hier tot een vos. 


Ook dit patroon is weer te vinden via Ravelry. Het patroon is gratis te downloaden in Engels en Zweeds. Voornamelijk gebreid in ribbels, op nld 4.
Heb je nog geen account op Ravelry? Doe het! Ravelry is een internationale verzamelplaats van haaksters en breisters. Het enige wat je moet doen is een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken. (En -wel belangrijk- je krijg geen spammails via Ravelry!) De voertaal is voornamelijk Engels. Dat is voor sommigen misschien lastig, maar je krijgt er zoooooooveel inspiratie voor terug.

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...