Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
woensdag 14 oktober 2015

Paddestoel

Wat was het koud vandaag, he?? Zoooo, nu weet je weer precies waarom je écht handschoenen, muts en een dikke sjaal nodig hebt! In tegenstelling tot het koude weer was de belangstelling vandaag voor de winterwolletjes en de Herfst-sfeerdagen hartverwarmend! Wat leuk dat er al zoveel mensen een rondje Arnemuiden kwamen doen. Zelfs uit het verre Vlaanderen (erg gezellig om jullie weer te zien!)

Toch nog maar een klein Herfst-ideetje dan voor vandaag.....


Deze grappige paddestoeltjes vind je bij InHaken. De patronen zijn in het Nederlands en gratis.
Op de website van Inhaken vind je nog veel meer leuke Herfst-ideetjes, je vind ze hier op een rijtje.
Ik duik nog even de administratie in! Wie weet tot morgen? (eeeh, die vrije middag slaan we even over......)


2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...