Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************vrijdag 16 oktober 2015

Ketting

Wat is internet toch een fijne uitvinding :-)
Moest je het vroeger op handwerkgebied nog hebben van een creatieve moeder of buurvrouw - en maakte iedereen dezelfde Ariadne-trui, tegenwoordig hebben we blogs, facebookgroepen, pinterest en noem maar op. Soms zie ik veel te veel (en dan blog ik lekker, dan geef ik het maar weer door....).
Kies gewoon iets uit wat je mooi vindt en waar je plezier aan beleeft. Dan kun je de rest heerlijk langs je heen laten glijden.....

Dit vond ik vanavond wel de moeite waard om door te geven. Gemaakt door een van mijn favoriete (nederlandstalige!!) ontwerpster Bernadette (Berniolie Designs):


Hoe leuk is dit?!

 

Je kunt het patroon hier kopen.

Bernadette maakt nog veel meer prachtige patronen, deze zijn te koop via Ravelry en Etsy.
2 opmerkingen:

 1. Ook mijn favoriete ontwerpster .....en jij mijn favoriete Unicat verdeelster :-)

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Internet is overdadig je moet zelf filteren anders verzuip je er in. Maar soms zie je hele mooie dingen en dit is wel prachtig hoor...

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...