Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
woensdag 21 oktober 2015

Schanulleke

Hoorden jullie gisterenavond ook die harde klap? Dat was mijn mailbox! Vanmorgen kwam er nog een achteraan....


Haha, dáár waren dus al die stille volgers :-) Massaal wordt er gereageerd op de Give Away, via mijn blog, facebook en mail! Oeps, ik heb maar 5 pakketjes weg te geven....... maar niet geschoten is altijd mis - dus meld je zeker aan voor deze weggeefactie.

In afwachting van de trekking op 31 oktober blog ik nu maar over iets onschuldigs! Dit kleine popje kennen jullie vast wel: Schanulleke - het onafscheidelijke popje van Wiske.

  
Op het blog Birdie Haakt vind je een superleuk patroon van een gehaakte Schanulleke. 


Je vind bij Birdie een uitgebreid Nederlands patroon. Het is zeker de moeite om verder te kijken op dit blog, want er staan heel erg leuke dingen én patronen op!12 opmerkingen:

 1. Wat een schat en goede tip het blog van Birdie. Ze maakt hele leuke dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ongelooflijk, hé! Ik zag het gisteren al op je blog en dacht: "mijn reactie plaats ik morgen wel". Ga ik alsnog doen, hoor, want inderdaad, wie niet waagt...
  En dit popje is het inderdaad waard dat ze aandacht krijgt. Ik kende de site al en Birdie maakt absoluut hele leuke dingen!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind Schanulleke een schatje...
  Fijne dag,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank jullie wel allemaal voor de leuke reacties en de complimenten! Altijd leuk om te lezen dat je werkjes gewaardeerd worden. En ik ben natuurlijk heel trots dat ik hier op dit blog vermeld word... Groetjes Miriam (bierdiehaakt)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig! ! Ik heb gisteren mijn bolletjes binnen gekregen, dus nu snel beginnen met Schanulleke. .SO CUTE ��

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig! ! Ik heb gisteren mijn bolletjes binnen gekregen, dus nu snel beginnen met Schanulleke. .SO CUTE ��

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooo dat was die klap ik dacht al er was toch geen onweer of zo voorspeld :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superschattig! Ga ik zeker eens haken. Ik ben ook dol op haar Paulus de Boskabouter. Daar blogde ik al eens over. Ze maakt zulke mooie patronen. Geweldig gewoon ❤️
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oooooo wat is schanulleke schattig Marie-Claire

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...