Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 14 oktober 2015

Poppen

Eigenlijk had ik er gisteren nog een passend Herfstig patroon op willen zoeken, maar soms lukt het even niet om een gaatje te vinden in mijn tijdschema. (Wat een onzin, ik heb helemaal geen schema - alles komt zoals het komt en gisteren kwam het niet.....!)
Natuurlijk zou het wel passen om nog wat in het thema Herfst te bloggen (de Herfst-sfeerdagen beginnen vandaag), maar dit vond ik nóg leuker:

Uit de creatieve koker van Mary Jane's Tearoom. Zijn ze niet superdoddig?? Deze Yarn Dolls zijn in het rond gebreid met prachtig garen (eeeh, en dat zie je er toch wel vanaf). 
De patronen van Mary Jane's tearoom zijn geschreven in het Engels. Ze zijn uitgebreid en voor zien van veel foto's.

De patronen van deze Yarn Dolls kun je kopen via Ravelry en Etsy
(wij verkopen deze patronen niet in onze winkel, en hebben ook geen Ned. vertaling, helaas!)




11 opmerkingen:

  1. Wow, echt hele toffe popjes, zo lief en schattig, echt mooi gemaakt! Hier wil je toch meteen aan beginnen!!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel erg mooi en je kan wel zien dat het van prachtig garen gemaakt is...

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtoge poppen. Duidelijk gemaakt van mooi materiaal en door iemand die super goed kan breien.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Reacties
    1. Ja, op ravelry of etsy. Staat duidelijk in het blogbericht.

      Verwijderen
  5. Super mooi! Ik kan helaas alleen haken. Maar ze zijn alleen al mooi om te zien. Ik moet toch eens rond kijken of zoiets ook in een haakpatroon bestaat .

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh die zijn wel heel mooi! Bedankt voor de tip

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heb jij wel het garen voor deze poppen te koop Jeanet?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heb nu al 3 keer patroon besteld via Etsy. Elke keer bericht dat bestelling niet geleverd kan worden, ook netjes geld terug gestort gekregen. Wil ze heel graag maken voor een vriendin. Wie heeft dit patroon voor mij? Weet dat het niet mag om door te geven, maar weet niet hoe anders.

    BeantwoordenVerwijderen