Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

woensdag 29 juli 2015

Warme voeten

Ach, met 17 graden als maximumtemperatuur kan ik best bloggen over warme sokken midden in de zomer, toch? :-)


Deze prachtige exemplaren vind je bij Drops Design. Vele kleine patroontjes zijn gecombineerd (let extra op voor links en rechts!). En natuurlijk kun je de inbrei-patroontjes ook gebruiken voor heel veel andere projecten. Zelfs de achterkant en de onderkant zijn mooi!

Ontwerp en foto's : Drops Design (Garnstudio).

En heb je de Zeeuwse Sokken al eens gebreid?


5 opmerkingen:

 1. O, dat zijn echt prachtige sokken!
  Groetjes,
  Akkelien
  (debreimeisjes.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige sokken. Ik zie mezelf nog niet zoiets breien.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige sokken. Ik zie mezelf nog niet zoiets breien.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi, had ik die de afgelopen nacht maar.....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige sokken weer, mijn wol ligt nog altijd te wachten om mijn zeeuwse sokken mee te breien helaas.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...