Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

donderdag 30 juli 2015

Cats and Dogs

Aaaarrrggggghhhh!! Wat een weer..... het regent al de hele morgen pijpestelen.... de Engelsen zeggen zo mooi "Its raining Cats and Dogs"

Ik ben niet jaloers als je deze week in Nederland op vakantie bent. Zaterdag misschien eerst met de hele familie aan de tentstokken moeten hangen om deze aan de grond te houden, en vervolgens spoel je van de camping af. Zelfs de stad in is niet meer leuk ......

Om maar bij de Cats en Dogs te blijven:

Kater Theo

Hond Boris

Beide patronen zijn te koop bij Stip en Haak. En er zijn nog veel meel leuke patronen hier te vinden.
Ben je op zoek naar gratis patronen, die vind je hier

3 opmerkingen:

 1. Ik ben tach blij dat het hier regendruppels regent en geen cats and dogs.goed om gewoon cats and dogs te gaan haken. Eerts mijn draak en kangoeroe afmaken.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben tach blij dat het hier regendruppels regent en geen cats and dogs.goed om gewoon cats and dogs te gaan haken. Eerts mijn draak en kangoeroe afmaken.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. inderdaad, het was het geen stralend weer. Het regende bij ons geen katten en honden maar bladeren en helaas ook takken. Gelukkig allemaal naast de tent, maar het waren spannende uren op de camping.
  En gelukkig waren we ingesteld op slechter weer, we hadden wat musea gevonden die leuk zijn voor kinderen en ik had ook in de buurt een wolwinkeltje ontdekt, voor het geval ik door mijn breiwerkje heen zou zijn.....

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...