Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

maandag 6 juli 2015

Driehoekssjaal gehaakt

Jullie hebben ´m misschien al gezien dit weekend bij Jellina? Een tijdje geleden kwam Jellina (wat bof ik toch dat zo´n creativeling niet zo ver van mij vandaan woont) met haar Buuf naar onze winkel.

Foto

Deze Buuf werd hopeloos verliefd op de Romantische Driehoekssjaal van Charlotte, maar deze is grotendeels gebreid, op het buitenste randje na.


Jellina zag het wel zitten om hier een haakpatroon van te maken, en alzo geschiedde...

Foto

In een mum van tijd had ze ´m al af en ik ben er helemaal weg van! Jellina maakte het haak-patroon exclusief voor onze winkel en het is gratis verkrijgbaar bij aankoop van het garen (1 bol Invicta Colour plus 100 gram effen sokkenwol) 

Er zijn natuurlijk heel veel combi´s mogelijk - ik heb wat bolletjes bij elkaar gelegd.

 Tja, en toen werd het moelijk, natuurlijk..... Want er is zoooooveel mogelijk! (in de winkel mag je eindeloos combineren....)


Een pakketje bestaat uit 1 bol Invicta Colour en 100 gram effen sokkenwol en kost 16,45 - verzendkosten zijn 3,95 = 20,45

Als je wilt bestellen, geef dan duidelijk aan welke combinatie je wilt!

 

Toch liever breien? Klik dan nog even hier, of kijk op Ravelry.

2 opmerkingen:

  1. Ohhh, ik ga even nadenken, maar mijn vingers jeuken al weer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O, o... en ik die geen sjaals meer zou haken... Die is zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...