Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

woensdag 15 juli 2015

Kleurig

Of het aan het weer ligt weet ik niet, maar ik heb een zeldzame aanval van totale inspiratie-loosheid. Ik ben met een aantal projectjes begonnen voor de winkel, maar dat wordt-'m niet, dus toch weer uitgehaald.
Het tempo is er een beetje uit. de Meniere speelt met tijd en wijle op en ik vind het lastig omgaan met die constante ruis in mijn hoofd. Het hoortoestel dat ik enkele weken op proef mocht uitproberen bracht ik weer terug - het hielp me niet. Dus mocht ik een blogje overslaan deze zomerweken, dan houd ik een vakantie-avondje :-)

Vandaag een klein, kleurig projectje - te overzien en nuttig!

 DIY Crochet Pot Coaster

Je kent ze wel, die kurken onderzetters voor op tafel? Zó maak je ze fleurig! Op Atty's blog vind je de beschrijving. Liever wat ingewikkelder? Ook van Atty zijn deze:

Door een elkastiekje aan de onderkant tew rijgen blijven ze mooi gespannen en kun je ze makkelijk uitwassen! Mooi voor je restjesmand (en anders een hele goede reden om restjes bij te kopen!!)

7 opmerkingen:

 1. Lastig voor je!
  Ik weet wat je doormaakt.
  Zelf ook ruim twee jaar een piep in mijn oor en een slechthorend oor.
  Jammer dat je geen baat hebt bij het hoortoestel.

  Helemaal niet erg hoor als je eens een blogje overslaat.
  Poeh, jij bent zo trouw.
  (Het voelt haast alsof ik je ken :))
  Elke dag maar weer nieuwe ideeën doorgeven,logisch ook dat je dan wel eens wat inspiratie te kort komt.

  Sterkte met je gezondheid!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Neem je tijd! Ik vind het al zo knap dat je zó veel blogjes plaatst met steeds nieuwe ideeën! Hoop dat het je gauw weer wat beter gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jouw inspiratieloze dag heeft mij een leuk idee opgeleverd voor de vakantie !!!
  Haaknaald en een paar restjes scoren en leuk haken in de vakantie !!!
  Doe jij rustig aan !!!! Een blog overslaan mag best, zeker in deze vakantie tijd ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een vrolijkheid! Veel sterkte met je Menière (kan me goed voorstellen dat het lang niet altijd meevalt). Dank je voor het delen van deze leuke onderzetters!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk idee, dit zou ik wel willen voor mijn kurken onderzetters, veel vrolijker op tafel zo! En ideaal om de restjes te verwerken. En als je geen inspiratie hebt, doe eens een dagje blogpauze Jeanet!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Luister naar je lichaam Jeanet en nix foxeren, zoals mijn tante altijd zei.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ajh leuk die onderzetters een mooi tussendoor werkje

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...