Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

donderdag 9 juli 2015

Koel

Dit fijne vestje van Catania is handig voor koelere zomerdagen -zoals vandaag! (Wat een verschil toch met vorige week...)


Gebreid in fijne ajour-patroontjes met 10-11 bolletjes Catania. Je kunt het gratis patroon (Nederlands) hier terugvinden. De beschrijving is wel voor wat kleinere maten, nl XS-S en M (helaas pas ik daar al een tijdje niet meer in...), maar daardoor wel geschikt voor wat grotere meisjes - waar eigenlijk weinig patronen voor te vinden zijn!

4 opmerkingen:

 1. Dat is wel een heel leuk vestje Jeanet!! Ik heb even gekeken en het wordt gebreid met naalden 2,5. (2 voor de boorden). Als je nou met een wat dikker garen en dikkere naalden breit kom je toch zo aan een L maatje?? Ik zat te denken aan de Vinnis Bamboe. Wat denk je??
  Liefs, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, ik had wat gegeven voor dit weer toen ik 11 duur lang langs de kant van de weg stond in Utrecht voor de Tour de France ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een leuk vestje, maar ja, alleen voor de tengere vrouwen met niet te veel rondingen. Jammer dat zulke leuke modellen niet ook voor de meer gevulde dames worden verspreid.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat ik niet kan breien, ziet er heel mooi uit!
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...