Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

vrijdag 3 juli 2015

Voorpret!

Wat een voorpret! We zijn alles al in gereedheid aan het brengen voor het Haakfeest van morgen.
Omdat het aantal mensen dat zich heeft opgegeven niet meer in het Atelier past, hebben we wat extra ruimte gecreëerd in de tuin. En een beetje extra schaduw is niet overbodig....


Dus spanden Ali en Daniël vanmorgen alvast een zeil over de tuin, het wordt een heerlijk plekje!


We zullen het een beetje moeten verdelen (zo'n grote tuin hebben we helaas niet), dus ook binnen in het Atelier is het goed toeven. We zetten wat deuren tegen elkaar open, ventilator erbij. En kan het er dan nóg niet in, dan gaan we lekker verder op de Markt waar onder de bomen nog zeker een schaduwplekje is te vinden. Neem, als je met de auto komt, evt. een klapstoelje mee in de kofferbak!
Ik hou de diverse weer-websites goed in de gaten en het belooft hier morgen maar een "schamele" 26/27 graden te worden - prima haakweer!

De koelkasten staan vol met koud water, koffie en thee in overvloed, de watermeloenen liggen klaar om verdeeld te worden. En gelukkig staat de winkel vol met bollen Unicat, strengen Filigran, de nieuwe kleuren van Stone Washed, Softfun Denim en Sunkissed, én stapels boekjes van het nieuwe boek van Sascha Kant Haken.
Sascha neemt veel voorbeelden mee uit haar boek, zodat je die kunt bekijken. We vinden het boekje superleuk, en maken er voor morgen een leuke actie van.

Wie het boekje koopt (12,95) mag ook 4 bollen Catania uitzoeken voor € 7,00 ! (1 x per klant, kleur naar keuze, actie alleen op zaterdag 4 juli geldig) - en uiteraard wil Sascha haar boeken signeren!


En iedereen die morgen wat in onze winkel koopt vanaf € 10,00 krijgt een gratis digitale toerenteller!


Ook Annelies neemt een aantal van haar ontwerpen mee (en ook haar patronen verkopen wij in de winkel). Als je vragen hebt over de Scheepjes-CAL, dan is dít de gelegenheid! En wil je de Sophies Universe eens in het "echie"zien? Annelies neemt 'm mee op haar tour!


En tot slot zijn we superblij dat Jolanda en Tertia met hun CAL-dekens bij ons zijn! Haak je mee met deze deken? Bewaar dan je huiswerk tot morgen, dan kun je samen haken!Tot morgen!!
12 opmerkingen:

 1. Wordt vast een topdag. Heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat wordt super, veel plezier allemaal morgen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat super leuk. Wat zou ik graag dat boek kopen en 4 bolletjes Catania gratis krijgen, kun je niet bestellen? Ik zou heel graag langskomen, maar ik woon helemaal in Hengelo Overijssel. Haha. dus het is een beetje ver. Veel plezier in ieder geval.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wens iedereen veel haakplezier morgen,zalig zo allemaal samen. Helaas woon ik een beetje ver.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat ik te ver weg woon! Ik zou het heel gezellig vinden, en wens jullie in ieder geval een heel fijne middag! Leuk dat er zoveel komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je bent op alles voorbereid! Dat wordt vast een topdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tot straks, we hebben er zin in! En ik vrees dat het toch iets warmer gaat worden, het is nu in Eintjessant al 25 graden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel veel plezier vandaag. Jammer ik kan er niet bij zijn. Zou wel graag het boekje willen kopen plus catania garen. Ook een bol unicat. Is het mogelijk zo te bestellen?
  Je hebt ook last van spam zie ik ceasar shop kun je blokkeren.
  Groet,
  Viv

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik hoop dat jullie een heerlijke dag hebben gehad...
  Fijn weekend,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...