Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

maandag 20 juli 2015

Spelen met golfjes

Hier zijn nu ook eindelijk alle schoolvakanties aangebroken, het leverde een kleine exodus uit ons dorp op. Veel mensen zijn vertrokken naar hun vakantiebestemming maar ook heel veel anderen trokken juist Zeeland in. Gisterenavond besloten we ook nog even te gaan genieten van de zee - zo dichtbij dat je (bijna) geen vakantie nodig hebt :-)


Eventjes het hoge duin over, met je voeten in het water. Het ruisen van de zee (dat dit keer écht van de zee komt en niet ergens in mijn hoofd ontspringt!!). De drukte van de dagjesmensen is voorbij, een enkeling maar op het strand. Natte voeten, zand tussen je tenen, wind in je haar........


Genieten van het spel van eb en vloed


en die zon die weer zo prachtig onderging met de belofte de volgende dag terug te komen!


Natuurlijk was het vandaag ook weer gewoon maandag, met de sores van alle dag. Met een dochter die kersen plukt in de vakantie is het toch weer vroeg opstaan. Maar op een of andere manier lijkt de stress en de drukte iets minder. Of ik wil dat het minder is en sla eens een blog over en beantwoord niet alle mails meteen. 

Om in de golfjes te blijven: Annelies maakte een leuk patroon voor de tas van de Scheepjes CAL. Als je mee doet met deze CAL dan heb je de tas al in huis, maar het patroon is eenvoudig aan te passen aan welke maat dan ook - en ook leuk voor een kussen!
\


Je vind het gratis patroon bij Vicarno5 opmerkingen:

 1. Heerlijk als je de zee zo'n beetje in de achtertuin hebt! Altijd zo mooi en rustgevend!
  Ik hoop dat je zelf dat vakantiegevoel kunt vasthouden!!
  Vanaf volgende week willen we weer geregeld in Zeeland zijn en dan kom ik weer gezellig langs. Heb er enorm veel zin in!! Het is nu veel te lang geleden :-\ !
  Liefs, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proberen vol te houden die ontstressing (geen Nederlands, maar je begrijpt wat ik bedoel toch?)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Noren hebben er een heel mooi werkwoord voor: avslappen. Dat hoef je niet te vertalen om het te begrijpen ; - ) en het lukt prima op het strabd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige foto's.Zo zie ik zon in mijn omgeving helaas nooit. Ontstressen is voor iedereen af en toe goed.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...