Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
donderdag 26 maart 2015

Pigwig the Piglet

Vandaag ben ik zo blij dat alles rechtop blijft staan in mijn omgeving! Ik kon gewoon mijn ding doen (beetje achterstand wegwerken) en ik huppel van blijdschap een beetje door het huis en winkel omdat ik zo opgelucht ben dat ik vandaag helemaal normaal fuctioneer (en iedereen gewoon kan verstaan - ook wel handig!). Wat is je gezondheid toch kostbaar....

Dus omdat te vieren (en omdat het eten nog niet gaar is) nog een leuk ideetje tussendoor.


Dit is Pigwig, een schattig biggetje. Het is een ontwerp van Heidi Bears, die we het beste kennen van haar leuke haakontwerpen met Afrikaanse bloemen. Dit biggetje is gebreid en heeft zo'n lief jurkje aan, met bijpassende schoentjes.


Het Engelse patroontje is te koop via Ravelry (waar je ook wat links vindt voor opzetten en verkorte rijen) of via Etsy en CraftsyHier vind je alle patronen van Heidi Bears op een rijtje, waaronder ook deze gebreide Olifant:


Ravelry: Olli Polli The Elephant pattern by Heidi Bears

7 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend fijn dat jij en de wereld weer rechtop staan :-). En wat een superschattige big en olifant! Het is dat ik zoveel op de pennen en in de planning heb ....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een superschattig varkentje! Ik moet me toch eens in het breien gaan verdiepen als ik dit zie ;) Cute!
  Groetjes, Wendy
  Wendy's Mhaaksels

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat je weer gewoon je dingen kunt doen. Het is toch niets als je lichaam tegen werkt.
  De piglet is echt schattig.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk, ik zie veel beestjes voorbij komen, maar deze winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schattige popjes allemaal, Heidi kan dit dan ook wel heel goed ontwerpen! Fijn dat je weer beter bent, ook ik heb regelmatig zo'n dagje dat ik niet vast op mijn benen sta, maar ja, het gaat steeds weer voorbij. De zeeuwse dekens zijn leuk om te bekijken altijd, misschien zal ik mijn foto ook eens doorsturen???
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooooh....dat biggetje! Wat ontzettend leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...