Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************zaterdag 7 maart 2015

Blokjes

Weten jullie nog dat ik blogde over het lieve baby-dekentje met blaadjes? Nooit gedacht dat zó veel mensen het zo mooi zouden vinden, want het pakketje wordt nog steeds veel besteld.


Deze week mocht ik een variant fotograferen, kijk maar mee:

Zo leuk met 2 kleuren! hier met wit en lichtgrijze Catania (2 x 5 bolletjes). Het patroon bestaat uit 28 kleine lapjes die later aan elkaar worden genaaid. Het pakketje is nog steeds te bestellen, uiteraard in wit of creme,  maar ook in alle 60 kleuren van Catania!

Je kunt het pakketje bestellen per mail of via Tikkeltje Zeeuws. Geef duidelijk je kleuren-wens aan en bestel voor een dekentje in 2 kleuren een bolletje meer!


2 opmerkingen:

  1. Mooi dekentje, maar het lijkt me geen makkelijk patroon. Gr jacoline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg schattig! Het ziet er alleen vrij ingewikkeld uit om te breien...

    Groetjes,
    Renée

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...