Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

vrijdag 6 maart 2015

Lentebloemen..

Net kom ik terug van een klein rondje vergeten boodschappen - en eigenlijk had ik best buiten willen blijven. Wat zit de lente in de lucht, zeg! Die vogels die in de schemering helemaal los gaan, elke dag een beetje langer licht, overal de tekenen van de naderende lente. Gisteren nam ik deze foto - een halve minuut later was het schitterende moment al weg:


Het weekend belooft heerlijk te worden! Je komt overigens helemaal in de stemming met deze lentebloemen van Zabbez.


Sneeuwklokje - Snowdrop

 
Tulp Theo

De patronen van deze lentebloemen en andere kun je kopen op via site van Bas den Braver Zabbez of via Ravelry. De patronen zijn beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. 
Deze vlinder won onlangs de 2e prijs in een internationale Amigurumi wedstrijd:

Ik ga snel nog even de laatste voorbereidingen treffen voor de workshop van morgen. Een heel fijn lente-weekend gewenst!

2 opmerkingen:

 1. oh die roze luchten 's avonds... zo mooi!
  En de vogels ook 's morgens vroeg al weer aan. Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En om zeven uur 's morgens is het al licht... Daar heb ik ook zo naar uitgekeken..
  Ik wens je een heerlijk weekend, geniet van het prachtige weer...
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...