Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************




dinsdag 3 maart 2015

Haasjes

Het lijkt er vandaag even niet op, maar de lente komt er echt aan. Vanmorgen gingen de vogels al aardig uit hun dak - o, wat heb ik dat gemist! - en overal zijn de tekenen van een naderende lente zichtbaar. De tijd voor zware kollen, dassen en wanten is een beetje voorbij (ik kan niet beloven dat ik er niet meer over blog, hoor!), en het is weer tijd voor wat luchtigers. Deze haasjes/konijntjes zijn doddig:


Het gratis patroon vind je op dit blog. De taal is Turks, maar voor een wat ervaren amigurumi-haakster zit er een duidelijke logica in. 
De blosjes (op de wangetjes, in de oortjes en op de voetjes/handjes) en de paar steekjes borduurwerk maken het helemaal af.

4 opmerkingen:

 1. Geweldig zien ze eruit! Echt iets voor haakfans.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke haasjes...en veel werk!
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een schattig stel haasjes zo samen. Leuk dat ze er net als echt haasjes allemaaal net anders uit zien.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...