Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

dinsdag 17 maart 2015

Geometrisch

Dit zijn nou eens leuke pannelappen of onderzetters. Lekker strakke vormen (wie zegt dat haken en breien met roezeltjes en frutseltjes gepaard moet gaan?)!

kGeometry: Square and Circle Venn Diagrams by knitvana. Love this idea

Lekker spelen met geometrische vormen en kleuren (hé, zie ik daar een soort zonsverduistering?).
Je kunt deze patronen natuurlijk ook voor andere dingen gebruiken, maar deze pannelappen zijn erg leuk voor een beetje moderne keuken, toch?


Het brei-schema voor deze overlopende cirkels en rechthoeken kun je kopen op Ravelry.

3 opmerkingen:

  1. Die zijn leuk !!! vooral die met cirkels

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Net wat je zegt, lekker strak en geometrisch voor een moderne keuken, ook ik ben fan van de cirkels.
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...