Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


woensdag 4 maart 2015

Knitcetera

Lieve lezers, het fotootje van onze grachtengordel was natuurlijk niet bedoeld om jullie af te schrikken om hier naar toe te komen. Het is lang geleden dat ik zo'n stille dag heb meegemaakt!
Gelukkig trok het zonnetje nog wat mensen naar buiten en kwamen vanmiddag nog wat haaksters en breisters (ik heb wel zulke leuke dingen gezien!). De stille morgen gaf me wel de gelegenheid om een stapel Tikkeltje Zeeuws-slabben te borduren, want de voorraad was geslonken tot niets.


En nu ga ik gauw aan de pannenkoeken - deze wou ik nog even doorgeven: voor de échte knitaholics:

19 Impossibly Clever Knitting And Crochet Patterns

Voor als je niet meer weet wat je zeggen/breien moet :-)
En er is écht een patroon van: Knitcetera, whatever!

(vanavond volgt er nog wel een zinnig idee....)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...