Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************maandag 16 maart 2015

Kippetjes

Nu het voorjaar wordt krijgt iedereen het weer in zijn bol met eitjes, lammetjes, bloemetjes en konijntjes. Op allerlei manieren zoeken we symbolen voor nieuw leven. Deze week vieren we weer het Perzisch nieuwjaar (eigenlijk toch een veel mooiere tijd om het nieuwe jaar te vieren dan ergens in januari, ach - historie verander je niet zomaar!).

Deze grappige BeanBags Kippetjes passen er dus wel bij. Je kunt ze vullen met bonen, maar een beetje lavendel kan natuurlijk geen kwaad :-) Leuk voor op de paastafel .

Cute crochet chick beanbags ... how cute would this be with an egg-shaped board to toss them in!?

De basis is een soort zakje, en met een paar steekjes en in de juiste kleuren wordt het een kippetje!
Je vindt de beschrijving hier- In het Engels maar met heel veel foto´s. Hoe dikker het garen, hoe groter je kippetje wordt!

3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...