Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************vrijdag 3 oktober 2014

Woef !!

Na al die andere leuke patronen van Heidi Bears, wil ik jullie graag het nieuwste exemplaar laten zien! Wat een dotje :-)

Het patroon van deze African Flower Bulldog is in het Engels (erg uitgebreid patroon) en koop je via Ravelry of Etsy (wij verkopen 'm niet). O, die wensenlijst wordt zo lang.....

4 opmerkingen:

 1. Heidi's fantasie blijft onuitputtelijk lijkt me, telkens weer verzint ze de mooiste patroontjes met de african flower, prachtig!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtig. Ik vind het schaap ook helemaal geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is super mooi en lief...
  Fijne avond,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...