Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

dinsdag 28 oktober 2014

Duizend....!!!!?????

Extra Rondleiding en… 1000ste bezoeker?

Omdat we het zo jammer vinden dat de tentoonstelling bíjna voorbij is organiseren we als afsluitertje een extra rondleiding op de áller-aller-allerlaatste openingsdag!! En dat is aanstaande zaterdag 1 november 2014.

Lijkt het je leuk om een unieke begeleide tour te volgen langs alle Zeeuwse Visserstruien, álle ins-and-outs te horen van onze zoektocht en… nog meer sappige details dan nodigen we je hierbij van harte uit!!


Anja Geldof zal deze allerlaatste rondleiding verzorgen en jullie meenemen op een reis door de fascinerende wereld van een unieke stuk Zeeuws cultureel erfgoed.


Wil je deze rondleiding bijwonen? Dan ben je om 15.00 uur van harte welkom in de Zaagloods van de Historische Werf in Arnemuiden. Je mag gratis en voor niks naar binnen én meegenieten van Anja’s boeiende verhalen!
Bovendien loop je ook nog het risico dat je die middag misschíen wel de 1000ste bezoeker bent.
Want… die wordt op die laatste middag absoluut verwacht! Die 1000ste bezoeker zetten we natuurlijk graag in het zonnetje J!


(Maar ook op alle andere dagen van deze week ben je natuurlijk van harte welkom op de expositie van 13.00 to 17.00 uur, elke dag gratis te bezoeken - dit móet je toch gezien heben!!)

4 opmerkingen:

 1. Wat moet dat een heerlijk gevoel geven, zoveel bezoekers!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is t nu al weer voorbij??? Nou ja....zonde hoor!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje, al weer bijna een maand geleden dat wij er zijn geweest, het was prachtig..
  Ik wens je een heerlijke dag,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad, dit MOET je gezien hebben! Spijtig dat ik er al was, anders had ik misschien wel de bos bloemen gekregen??? Nog veel succes!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...