Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 28 oktober 2014

Herfst

Een paar weken geleden liet ik 'm al eens zien. Ik bestelde wol om pakketten te kunnen maken, maar helaas hoorde ik deze week dat niet alle kleuren (die in deze sjaal zitten) geleverd worden. Er komt binnenkort een flinke lading Aade garens binnen, maar deze kleuren zitten er dus niet bij. Maar dat weerhoud me natuurlijk niet om deze prachtige sjaal aan jullie te laten zien!


Deze lange brede sjaal is gemaakt van 2 verloopkleuren van Aade Long 8/2 en een donkerbruine effen kleur. De kleuren passen prachtig bij het blaadjespatroon.


Het wordt gebreid in het rond volgens de Fair Isle techniek (en wordt er dus geknipt!).Het middenstuk is een patroon van ajour en noppen. Het kleurverloop komt prachtig uit!

Het patroon van Charlotte (die 'm ook gebreid heeft!!) is verkrijgbaar via Ravelry (Nederlands) en hier in het Engels.
Zelfs de achterkant is mooi!


De sjaal hangt bij ons in de winkel, zodra ik de wol binnenheb zal ik er zeker over bloggen :-)

14 opmerkingen:

 1. Dit is om van te dromen, een waar prachtig kunstig breiwerk en zulk resultaat, dat is toch gewoon te mooi om waar te zijn! Hier moet ik toch ooit eens tijd voor maken om zo'n mooie sjaal voor mezelf te realiseren, ook bij Wieke zijn er zulke prachtexemplaren tussen, helaas altijd hetzelfde, te weinig tijd.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gewoon een nieuwsgierig vraagje van een niet-breier... als je daarna doorknipt, dan rafelt alles toch weer uit?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. stuuuuuning. how long does it take you to make that? it's my dream to be able to knit like that...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dit is zo mooi! ongelooflijk dat we, nou ja ik zeker niet, zoiets kunnen maken. Als ik dit ooit zou kunnen....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. OMG fantastic! I love the colors and the pattern. Wonderful job!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow wow wow!!! Ik vind dit zo ontzettend mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Toch maar even bij je langs als ik over enkele weken op vakantie ben in Zeeland

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig! Ziet er alleen niet voor beginners uit! Hoeveel zou een pakketje kosten (inclusief verzending naar België)?
  Groetjes,
  Ann

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat is dat prachtig , die kleuren , ik ben er gelijk verliefd op geworden , klasse , groetjes Cobie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtig! Doet me erg denken aan de werken van de deense designer Christel Seyfahrt fra Fanø.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...