Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 10 oktober 2014

Esdoorn

Heerlijk! Herfst :-)
Prachtige kleuren komen er om ons heen, vooral als het herfstzonnetje erop schijnt. Deze sjaal is een ode aan de Herst, in de vorm van een prachtig esdoornblad.


Dan wordt je letterlijk door de Herfst omarmd :-) Ik vond het patroon op Ravelry, waar je het kunt kopen (Engels). 
 

Niet helemaal een patroon voor beginners, maar dan heb je ook wat! Gebruik voor dit patroon een wollen garen, want er moet flink geblockt worden om de vorm erin te krijgen en dat gaat het beste met wol (en niet met katoen of synthetische draden).
Deze zou je alleen al breien om 'm aan de muur te hangen..... :-)

8 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige omslagdoek maar ik laat hem aan mij voorbij gaan. Wat ingewikkeld!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Вау!!! красота!!! потрясающая работа!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een kunstwerk, echt schitterend!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is ware kunst, geweldig als je zoiets moois kunt maken.
  Ik wens je een heel mooie zaterdag,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super!))) очень красиво!)))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hanks for the information
  do not forget to visit my website
  http://www.listberbagi.info/

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...